Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Μήνυμα Προέδρου


Αγαπητοί επισκέπτες

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών. Η Ομοσπονδία μας, στα πλαίσια μιας σειράς ενεργειών που αποσκοπούν στην ανανέωση, στην βελτίωση και στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που προσφέρει, δημιούργησε τον επίσημο δικτυακό της τόπο.

Η δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας ήταν μέσα στις επιδιώξεις μας και αισθάνομαι προσωπική ικανοποίηση που μπορέσαμε να τον υλοποιήσουμε.

Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνούμε μέσα από το διαδίκτυο, να παρέχουμε άμεσες πληροφορίες στα μέλη αλλά και τους επισκέπτες μας, να αναδεικνύουμε την δράση του Διοικητικού συμβουλίου αλλά και να ενημερώνουμε κάθε συνάδελφο επαγγελματοβιοτέχνη.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

Με αυτά τα λόγια θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας επισκεφθήκατε και να σας υπενθυμίσω ότι αφενός θα βρισκόμαστε δίπλα σας όπως είναι υποχρέωσή μας σε κάθε τι που σας απασχολεί και μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι και αφετέρου είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις σας προκειμένου να βελτιώσουμε την παρουσία μας στην σύγχρονη τεχνολογία και εποχή.

Με φιλικούς, συναδελφικούς
& αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ